Hieperdepiep…. 5 Jaar!

Vandaag op de dag af in Mei 2011 opende Call-in-one haar deuren aan “Voor ’t voormalig klein poortje 1-3” te Groningen, een straatnaam die nog bij velen ergens in het geheugen hangt.

Begonnen als reseller van een externe telecom oplossing groeide we al gauw uit ons jasje. Na het bouwen van een eigen platform en het aansluiten van mooie klanten begonnen ook andere partijen zich te melden als reseller van ons platform. Begonnen middenin de crisis bestaan we inmiddels 5 jaar en hebben we bewezen dat we hier zijn om te blijven.

Visie
Een visie geboren uit een passie om de vernieuwing te zijn in een rommelige telecom markt. Nadat de eerste kleine ondernemingen onze diensten gebruikten kwamen we er steeds meer achter dat onze oplossing uitblinkt daar waar de communicatie vraag ingewikkeld begint te worden. Onze focus werd met succes verlegd naar grotere ondernemingen met Contact Centers, Unified Communications of integraties met mobiel en applicaties van derden.

Motivatie
Onze brandstof halen we uit tevreden klanten, daar waar we echt een verschil kunnen maken. Niet alleen als leverancier, maar om als partner met de klant door het telecom landschap de juiste keuzes te maken en te realiseren.
Complexe communicatieoplossingen, geïmplementeerd door experts resulteert in gelukkige klanten met optimale efficiëntie en bereikbaarheid. Alleen dáárvoor rijden wij het hele land door, upgraden we ’s nachts ons platform, eten we lauwe pizza’s en bouwen we unieke oplossingen.

Dankbaarheid
Als ik de afgelopen vijf jaar zou moeten samenvatten in één woord  is het: Dankbaarheid.
Dankbaar voor de kracht en gezondheid om dit toffe bedrijf te mogen starten en het fantastische team dat hier aan bij heeft gedragen.
Dankbaar dat we zonder investeerders of banken volledig een eigen koers mogen varen.
En dankbaar voor mooie samenwerkingen waarvan je er als bedrijf maar enkele van zal vinden in de telecom markt.

2016-2021
Onze dromen mogen we inmiddels inruilen voor de realiteit,
maar ondanks alles voelt het soms toch alsof we nog maar net zijn begonnen. Onze ambitie reikt nog veel verder en zo willen de komende 5 jaar met veel plezier het verschil nog groter in een razendsnel veranderde markt.

Ben Hoetmer

Call-in-one
2011-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *