Self Service Portal

integratiesOndanks de complexe technologie van onze cloud hebben we toch een eenvoudige self service portal waarin u eenvoudig bepaalt hoe u organisatie bereikbaar is door middel van keuzemenu’s, openingstijden, groepen voicemail en nog veel meer. Ook kunnen uw medewerkers inloggen en hun eigen profiel beheren om zo, zonder dat u werk van heeft, hun toetsen, twinnig met mobiel of voicemail aan/uit te zetten.

  1. Beheerder

   Als beheerder (administrator) kan u eenvoudig gebruikers, groepen en externe nummers configureren. Hiermee heeft u de controle over uw bereikbaarheid en welke functionaliteit er aan de gebruikers wordt toegekend.

   Mocht een medewerker meer functionaliteit nodig hebben om ook bijvoorbeeld te beschikken over click-to-dial of  presence kunt u eenvoudig het profiel opschalen en ontvangt de medewerker een welkoms email met de benodigde links en instructies.

  • Aan de slag

   Nadat een gebruiker is aangemaakt door de beheerder wordt er een welkom e-mail verstuurd. Deze e-mail bevat alle benodigde informatie voor een gebruiker om aan de slag te gaan. Met de verstrekte inloggegevens krijgen de gebruikers toegang tot de diverse applicaties en functionaliteit. Ook bevat deze e-mail diverse URL’s waar de gebruiker kan inloggen of software kan downloaden. Eventueel kan er nog een handleiding of een eigen bijlage mee worden verstuurd.

  •  

   Macbook_welkom_email

   1. Gebruiker

    Nadat de instructies uit de welkom e-mail zijn opgevolgd kan de gebruiker inloggen in de self service portal om zelf aanpassingen aan zijn of haar profiel uit te voeren. Denk hierbij aan toestenprogrammering, doorschakelen, twinning nummer aanpassen, voicemail wachtwoord resetten en nog tal van andere zaken. Doordat de gebruiker dit zelfstandig kan uitvoeren heeft een beheerder tijd om zich met generieke aanpassingen bezig te houden.

    Zo ervaart u als beheerder en als gebruiker van Cloud Telefonie de maximale vrijheid

   Meer weten over onze portal of interesse in een ‘live’ demo? Vraag het ons gerust per email info@callinone.nl, via ons contactformulier of door te bellen naar 088 0222 000