Collaboration

Een nieuwe kijk op communicatie en samenwerken met collega’s, klanten en relaties.

 

 

 

 

 

 

Presence

collabZou het niet handig zijn om te weten of en hoe iemand beschikbaar is als je hem te pakken wilt krijgen? Met Collab weet u niet alleen of iemand bereikbaar is, maar ook hoe. Telefonisch, via een videogesprek of een chatsessie. U ziet het in één oogopslag.

U bepaalt of en hoe u bereikbaar bent. U stelt statussen in via Collab via internettoegang of op uw smartphone. De status kan zelfs automatisch aangepast worden door agenda-informatie vanuit Outlook of Google. Uw telefoon zal dan op ‘niet storen’ staan als u in vergadering bent. Of wat dacht u van het instellen van aanwezigheid via GPS-coördinaten? Al uw telefoontjes gaan dan bijvoorbeeld automatisch naar uw mobiel op het moment dat u uw kantoor uitloopt. Dat levert forse bereikbaarheidswinst op!

Chat

Met de chat van Collab, worden chatsessies eenvoudig en doelmatig. Start een chatsessie met één of meerdere gesprekspartners met een muisklik op en deel tegelijkertijd documenten door deze te slepen naar de sessie. Deze toepassing zorgt voor een betere samenwerking tussen medewerkers en maakt automatisch een chat-geschiedenis aan.

Bekijk met visual voicemail uw voicemailberichten en controleer of de persoon die een voicemail heeft achtergelaten aanwezig is om terug te bellen. Collab biedt een intuïtieve interface met een ruime keuze aan mogelijkheden om de beller te bereiken of om het voicemailbericht af te spelen, te verwijderen, te mailen of door te sturen naar iemand anders.

Video

video chatMetCollab kunt u slimmer communiceren met collega’s, klanten en relaties. Collab biedt naast bellen ook de mogelijkheid om eenvoudig een video gesprek te starten met een collega. De interactie wordt hiermee beter en persoonlijker. Functionaliteiten op het gebied van communicatie en samenwerken worden in andere, veelgebruikte zakelijke toepassingen geïntegreerd zoals directe click-to-calls vanuit browsers en mailtoepassingen. Hierdoor neemt uw productiviteit verder toe.

Mobiel

mobielDoor de Collab app beschikt u op uw smartphone over dezelfde mogelijkheden als uw telefoon op de zaak. U bent bereikbaar onder één nummer, beschikt over een geïntegreerde contactenlijst, inclusief de contactgegevens van al uw collega’s, en ziet via uw mobiele toestel of en hoe uw collega’s bereikbaar zijn. Met de SIP softphone belt u eenvoudig via een WiFi- of 3/4G-netwerk, wat aanzienlijk in de kosten scheelt.

Conferencing

confDoor het groeiend aantal mobiele en geografisch verspreide medewerkers wordt telefonisch vergaderen en videoconferencing belangrijker. De videotoepassing in Collab Client biedt een ervaring die erg waardevol kan zijn voor meer persoonlijke communicatie. Door integratie met de online audio, web and video conferencing, kunnen gebruikers met een enkele muisklik een videogesprek starten, telefonische vergaderingen inplannen of deze direct opzetten. Dit beperkt zich niet tot medewerkers maar u kunt ook een externe uitnodigen om deel te nemen aan een presentatie

Belangrijkste voordelen:

  • Sneller en eenvoudiger collega’s bereiken
  • Toegang tot meer communicatiekanalen (telefoon, chat, video)
  • Overal bereikbaar zijn
  • Sneller inspelen op vragen
  • Vast-mobiel integratie
  • Kostenverlaging

Meer weten over Collaboration of Unified Communications? U kunt ons bereiken per email info@callinone.nl, via ons contactformulier of door te bellen naar 088 0222 000