Mitel VoIP Telefoons

 • Zou het niet handig zijn als een gesprek op uw smartphone automatisch op uw bureautoestel verschijnt? Of dat u met uw bureautoestel ook kunt bellen naar contacten uit uw mobiele adresboek? Dat kan met de 6900-toestellen van Mitel. Deze laten vast en mobiel samensmelten om zo ideale tweelingbroertjes te zijn.

  Call-in-one levert toestellen uit één van de uitgebreidste series in de branche. De VoIP telefoons van Mitel hebben een ergonomisch ontwerp dat goed past binnen een kantooromgeving. De toestellen zijn afgestemd op de uiteenlopende communicatiebehoeften van de moderne werknemer en bieden gebruikers op een eenvoudige en intuïtieve manier toegang tot uitgebreide en geavanceerde functionaliteit van Mitel.

   

MiVoice 6920 IP Phone

 

Ontworpen voor veeleisende zakelijke gebruikers die een flexibele en betrouwbare telefoon nodig hebben

 

 • De MiVoice 6920 is ontworpen voor zakelijke gebruikers die niet alleen een modern ontwerp verlangen, maar ook een telefoon die flexibel is en een hoogwaardige communicatie-ervaring biedt. De telefoon levert uitzonderlijk goede HD-audio dankzij de voor spraak geoptimaliseerde handset, de full-duplex luidsprekertelefoon en ondersteuning voor USB en analoge headsets.

  Integratie met mobiele devices is mogelijk dankzij de toevoeging van de optionele USB Bluetooth-dongle, zodat gebruikers vanaf hun bureautoestel toegang hebben tot veel functies van hun mobiele telefoon, zoals synchronisatie van de lijst met contactpersonen en de mogelijkheid om mobiele gesprekken te voeren en te ontvangen op het bureautoestel.

  De MiVoice 6920 is zo een van de meest geavanceerde IP-bureautelefoons die nu op de markt is.

MiVoice 6930 IP Phone

Krachtige, aanpasbare IP-telefoon ontworpen voor de veeleisende gebruiker

 • Ideaal voor veeleisende gebruikers die behoefte hebben aan een telefoon die kan worden afgestemd op hun specifieke communicatiebehoeften.  Het toestel is in alle facetten ontworpen om een uitzonderlijke HD-audiokwaliteit te bieden via de voor spraak geoptimaliseerde handset, de hoogwaardige full-duplex luidsprekertelefoon, plus ondersteuning voor Bluetooth, USB en analoge headsets.

  Dankzij integratie met mobiele devices worden geluid en contactgegevens van uw mobiele telefoongesprekken naadloos geïntegreerd met de MiVoice 6930.  Oproepen voor de mobiele telefoon kunnen op de MiVoice 6930 worden beantwoord als elke andere oproep, zodat de gebruiker optimaal profiteert van de superieure geluidskwaliteit en ergonomie van de 6930 IP-telefoon.  Contactpersonen op de mobiele telefoon worden automatisch gesynchroniseerd met de MiVoice 6930, zodat op beide devices dezelfde contactgegevens beschikbaar zijn.  De MiVoice 6930 beschikt bovendien ook over een USB-poort met voeding voor het opladen van mobiele telefoons.

MiVoice 6940 IP Phone

Zakelijke gebruikers zullen blij zijn met de touch-functionaliteit in combinatie met de geavanceerde functies van deze geavanceerde IP-telefoon

 • De MiVoice 6940 IP-telefoon is ontworpen voor zakelijke gebruikers die een uitzonderlijke telefoon nodig hebben die voldoet aan hun veeleisende communicatiebehoeften. Deze telefoon biedt gebruikers een touch-ervaring en krachtige functies die de productiviteit verhogen.

  Dankzij integratie met mobiele devices worden geluid en contactgegevens van uw mobiele telefoongesprekken naadloos geïntegreerd met de MiVoice 6940.  Oproepen voor de mobiele telefoon kunnen op de MiVoice 6940 worden beantwoord als elke andere oproep, zodat de gebruiker optimaal profiteert van de superieure geluidskwaliteit en ergonomie van de 6940 IP-telefoon.  Contactpersonen op de mobiele telefoon worden automatisch gesynchroniseerd met de MiVoice 6940, zodat op beide devices dezelfde contactgegevens beschikbaar zijn.  De MiVoice 6940 beschikt bovendien ook over een USB-poort met voeding voor het opladen van mobiele telefoons.

Zoek de verschillen:

 

 
MiVoice 6920
MiVoice 6930
MiVoice 6940
LCD-kleurendisplay
3,5-inch (320×240) LCD
4,3-inch (480×272) LCD
7-inch (800×480) LCD-touchscreen
Handset
Uitzonderlijk hoge HD-audiokwaliteit
Uitzonderlijk hoge HD-audiokwaliteit, optioneel draadloos
Uitzonderlijk hoge HD-audiokwaliteit, draadloos
MobileLink
Ja, via USB Bluetoothdongle
Ja
Ja
Opladen via USB
Nee
Ja
Ja
WiFi
Ja (met optionele WiFi-adapter)
Ja (met optionele WiFi-adapter)
Ja (met optionele WiFi-adapter)
Programmeerbare persoonlijke toetsen
18
72
96
Contextgevoelige softkeys
4
5
6
Ethernet-poorten
2 x GigE
2 x GigE
2 x GigE
Breedband-luisprekertelefoon
Ja
Ja
Ja
Bluetooth 4.0 ondersteuning
Ja, via USB Bluetoothdongle
Ja (ingebouwd)
Ja (ingebouwd)
Ondersteuning Bluetooth-handset
Ja (optioneel)
Ja (standaard)
Ondersteuning analoge headset, bekabeld
Ja
Ja
Nee
Ondersteuning EHS-headset
Ja
Ja
Nee
Ondersteuning USB-headset
Ja
Ja
Ja
Geïntegreerde DECT-headset
Ja (optioneel)
Ja (optioneel)
Ondersteuning afneembaar toetsenbord
Ja
Ja
Nee (ingebouwd schermtoetsenbord)
Ondersteuning optionele wandmontage
Ja
Ja
Ja
Ondersteuning LCD Programmable Key Modules
Ja (max. 3)
Ja (max. 3)
Ja (max. 3

Accessoires:

 

BLF-module: In één oogopslag te zien of en hoe uw collega’s bereikbaar zijn

 • Met de M695 uitbreidingsmodule kunt u van uw MiVoice 6900 IP-telefoon een krachtige, productiviteit verhogende bureautelefoon maken. Maximaal drie, via de telefoon gevoede modules kunnen in serie worden geschakeld als u meer programmeerbare toetsen nodig hebt die geavanceerde functies zoals SCA, BLF en snelkiezen ondersteunen

  • Ondersteund op de 6920,6930 en 6940
  • 28 programmeerbare toetsen
  • 4,3″ 480×272 verlicht kleuren display
  • Tot 3 modules te koppelen per toestel
  • Alle module krijgen stroom van de telefoon

Om mee weg te lopen

 

Naast de prachtige bureautelefoons die Mitel biedt hebben we ook telefoons die makkelijk mee te nemen zijn en toch over veel functionaliteit beschikken. Bijvoorbeeld de ‘stand-alone’ 5610 DECT telefoon die makkelijk onder een vast toestel bevestigd kan worden. Daarnaast hebben we ook zogenoemde ‘global’ DECT oplossingen met zenderes die op locatie geplaatst kunnen worden om zo complete dekking te bieden in bedrijven, industriële omgevingen of zorg locaties.

Accessoires voor nog meer gemak

Voor de vaste toestellen beschikken we over fantastische accessoires die het leven een stuk aangenamer maken. Denk hierbij aan draadloze headsets om te bellen zonder vast te zitten aan het bureau of een draadloze hoorn (ja echt) waardoor je nooit geen snoeren meer in de knoop hebt liggen. Ook bieden we verschillende modules om de voorkeurstoetsen uit te breiden op de meeste modellen.